1968 - ban születtem Budapesten. Már gyerekkoromban kiderült érdeklődésem a dekorálás, „ rendezkedés „ iránt. Ennek ellenére, először külkereskedelmi diplomát szereztem. Mivel valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy restaurátorok, építészek és belsőépítészek mellett dolgoztam, egyre inkább megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy a lakberendezéssel szeretnék foglalkozni.

2006 -ban, Ceglédi Kovács István irányításával, az ART Veresegyházi Oktatási Stúdióban szereztem képesítést. Azóta, saját munkáim mellett,  a Csikós Mihály Építészirodája Kft. jóvoltából, nagy kihívásokat jelentő, de szakmai fejlődésemet jelentősen elősegítő munkákban volt és van módom részt venni, Magyarországon és külföldön egyaránt.

 Feladataimban igyekszem a harmonikus és élhető környezet megteremtésére, megbízóim igényeit maximálisan szem előtt tartva. Legyen csak ötletadás, vagy teljes tervezés és megvalósítás, a legapróbb részletekre is nagy figyelmet fordítok, és segítek, hogy minden a tervek alapján készülhessen el.

 Szerencsés vagyok, hogy munkám egyben a hobby-m is, de hiszem, hogy ezt, teljes szívvel és lélekkel, másként nem  lehet  végezni. Egy megvalósult munka végén látni a megelégedést... ......Nos, örülök, hogy ezt a hivatást választottam.

Szabados Gabriella